Президентските избори ще са през ноември, смята председателят на Народното събрание

...
Президентските избори ще са през ноември, смята председателят на Народното събрание
Коментари Харесай

Ива Митева: Президентските избори ще са през ноември, по-добре да бъдат 2 в 1 |

Президентските избори ще са през ноември, смята ръководителят на Народното събрание Ива Митева. Според нея, ако не се сформира постоянно държавно управление, " от позиция на икономии, е по-добре (президентските и парламентарните избори) да са две в едно ".

Това разяснява Митева на импровизирано посещаване в Разград през днешния ден.

Председателят на Народно събрание засегна тематиката и за третия изследователски мандат. Тя изрази мнение, че ще е по-добре да го получи " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ).

Относно актуализацията на бюджета Митева съобщи, че се разисква съществено и задълбочено и ще мине на първо и второ гласоподаване по график. 

" Друг е въпросът дали бюджетът ще бъде признат с тези параметри, с които е импортиран, тъй като както ние, по този начин и сътрудниците от Демократична България и Българска социалистическа партия, имат обструкции във връзка с обособени параметри ", разяснява тя, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Затова министрите са изготвили и обновена картина, на Консултативния съвет при президента са показали нова информация и нови данни, тъй че всичко ще бъде взето поради, като се работи интензивно по този въпрос ", добави Митева.

Председателят на Народно събрание насочи апел към " политиците - и към Народното събрание, и към президента, и към Министерския съвет да се спре с популизма и да стартира да се приказва за действителните дейности, които би трябвало да се извършат ", като означи, че не приема популизма: 

" Да, доста е хубаво да се дават обещание доста пари, само че би трябвало да се вижда действителната картина " - сподели още тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР